Kopi%20af%2020200930LH-%20029_edited.jpg

JEG KAN HJÆLPE MED AT SKABE
EN PERSONLIG BISÆTTELSE ELLER BEGRAVELSE I VEJGAARD

Hvis du leder efter en erfaren bedemand i Vejgaard eller Nørre Tranders, så kontakt os og lad os hjælpe dig videre.

Vi kender som bedemand i Vejgaard bydelen rigtigt godt. Med adresse i Aalborg, har vi ofte begravelser eller bisættelser i de smukke kirker i Vejgaard og Nørre Tranders. 

BEDEMAND VEJGAARD OG NØRRE TRANDERS

Trenskow_bomærke_skærm.png

PERSONLIGT • BÆREDYGTIGT  • TRYGT

LOKAL KENDT BEDEMAND OG BEGRAVELSESFORRETNING I VEJGGARD

Henrik Trenskow har arbejdet som bedemand i Begravelse Danmark siden sommeren 2015 og åbnede i 2020 sin egen bedemandsforretning. Vi dækker hele Aalborg-området - også Nørre Tranders og Vejgaard.

ET SIDSTE FARVEL FRA VEJGAARD ELLER NØRRE TRANDERS KIRKE

Med tiden er Vejgaard vokset sammen med Aalborg, men Vejgaard var oprindeligt en selvstændig bebyggelse. Vejgaard opstod i Nørre Tranders Sogn i det syd-østlige Aalborg.

Her udviklede byen sig som en forstadsbebyggelse omkring midten af 1800-tallet øst for det gamle teglværk. I bebyggelsen kunne man finde smedie, rebslagerhus og et væverhus.

 

Herefter har bydelen vokset sig større, bl.a. omkring de smukke kirker og kirkegårde, hvorfra vi i dag, skaber smukke og personlige begravelser og bisættelser for dem der siger farvel til Vejgaard for sidste gang.

Vi hjælper også med højtideligheder uden for kirken og for andre religioner.

Helping Hand Badge

PIA HAACK VADSTRUP

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser. 

 

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven. 

 

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona.  En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

BEGRAVELSER, BISÆTTELSER OG GODE RÅD

Blomsterarrangement.jpg

 BEGRAVELSER 

IMG_7166_edited.jpg

 BISÆTTELSER 

Alle uldurner.jpg

 KISTER OG URNER

Kistepynt_nær10.jpg

BLOMSTER

DS urnegravsted.jpg

 GRAVSTEN 

min-sidste-vilje.png

 GODE RÅD