Kopi%20af%2020200930LH-%20029_edited.jpg

JEG KAN HJÆLPE MED AT SKABE
EN PERSONLIG BISÆTTELSE ELLER BEGRAVELSE I VADUM

Leder du efter en erfaren bedemand i Vadum så kontakt os og lad os hjælpe dig videre og besvare dine spørgsmål.

Som bedemand og begravelsesforretning, der dækker området, kender vi Vadum og den smukke kirke rigtig godt. Med base i Aalborg, har vi ofte højtideligheder i Vadum. 

Som erfaren bedemand udviser vi ro og nærvær,  og er hjælpsomme med et godt lokalkendskab i Vadum og mange andre steder i Aalborg-området.

DIN ERFARNE BEDEMAND I VADUM

Trenskow_bomærke_skærm.png

PERSONLIGT • BÆREDYGTIGT  • TRYGT

SMUKKE BEGRAVELSER FRA VADUM KIRKE

Henrik Trenskow har arbejdet som bedemand i Begravelse Danmark siden sommeren 2015 og åbnede i 2020 sin egen bedemandsforretning. Trenskow Begravelsesforretning dækker hele Aalborg-området - også Vadum.

I Vadum sogn ligger Torpet, Østerhalne og Haldager. Kirken er kendt for sine kalkmalerier og ved kirken lå i sin tid Vadum Kirke trinbræt, da jernbanen stoppede her.

Alderen på kirkens kalkmalerier er ikke præcist bestemt og årstal fra 1300-tallet til 1500-tallet er nævnt. Malerierne er delvist ødelagte i forbindelse renoveringer og ændringer på kirken.se.

Vadum er blevet større med tiden og er i dag knyttet til Aalborg, hvor mange beboere pendler til. 

 

Fra den og områdets andre smukke kirker, kan vi skabe personlige begravelser og bisættelser for dem, der siger farvel for sidste gang.

Vi hjælper også med højtideligheder uden for kirken og for andre religioner.

Helping Hand Badge

PIA HAACK VADSTRUP

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser. 

 

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven. 

 

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona.  En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

BEGRAVELSER, BISÆTTELSER OG GODE RÅD

Blomsterarrangement.jpg

 BEGRAVELSER 

IMG_7166_edited.jpg

 BISÆTTELSER 

 KISTER OG URNER

Kistepynt_nær10.jpg

BLOMSTER

 GRAVSTEN 

 GODE RÅD