IMG_7494.jpeg

JEG KAN HJÆLPE MED AT SKABE
EN PERSONLIG BISÆTTELSE ELLER BEGRAVELSE I GUG OG SDR. TRANDERS

Leder du efter en erfaren bedemand i Gug, så kontakt os og lad os hjælpe dig videre og besvare dine spørgsmål.

Som bedemand og begravelsesforretning, med bopæl i sognet, kender vi området og de smukke kirker rigtig godt. Med bopæl i Gug og forretning i Aalborg Midtby, har vi ofte højtideligheder i Gug Kirke. 

Som erfaren bedemand udviser vi ro og nærvær,  og er hjælpsomme med et godt lokalkendskab i Gug og mange andre steder i Aalborg-området.

DIN ERFARNE BEDEMAND I GUG OG SDR. TRANDERS

Trenskow_bomærke_skærm.png

PERSONLIGT • BÆREDYGTIGT  • TRYGT

SMUKKE BEGRAVELSER FRA GUG OG SDR. TRANDERS KIRKER

Henrik Trenskow har arbejdet som bedemand i Begravelse Danmark siden sommeren 2015 og åbnede i 2020 sin egen bedemandsforretning. Bedemand Trenskow dækker hele Aalborg-området - også Gug og Sdr. Tranders, hvor Henrik Trenskow selv har bopæl.

 

Bedemand Trenskow bistår også Gug Kirkes præster i forbindelse med undervisning af de kommende konfirmander og minikonfirmander.

Fra kirkerne i Gug, Sdr. Tranders, Nøvling og Gistrup, kan vi skabe personlige begravelser og bisættelser for dem, der siger farvel for sidste gang.

Vi hjælper også med højtideligheder uden for kirken og for andre religioner.

Helping Hand Badge

PIA HAACK VADSTRUP

Henrik har var den perfekte Bedemand til min fars bisættelse. Stor ros til ham for hans arbejde. Han var ikke mindre end fantastisk. Min far døde i marts 2020 og min søster var død 3 år før, så det var stadig meget tæt på. Både jeg og min familie var virkelig berørt. Dertil kommer at det var under nedlukningen, der medførte alle mulige nye regler for bisættelser og begravelser. 

 

Fik hurtigt fat i Henrik, som jeg havde fået anbefalet gennem en ven. 

 

Der var rigtig god støtte hele vejen igennem, både til valg af kiste, urne mm, og hjælp til alle de nye regler på grund af Corona.  En del aftaler var via telefon (på grund af Corona), men det gik virkelig godt, det var virkelig god personlig betjening. Henrik fik os guidet igennem alle valg, og nye regler for bisættelser og forsamlings restriktioner. Det var en kæmpe stor hjælp. Min familie og jeg følte os virkelig trygge i hele forløbet.

BEGRAVELSER, BISÆTTELSER OG GODE RÅD

Blomsterarrangement.jpg

 BEGRAVELSER 

IMG_7166_edited.jpg

 BISÆTTELSER 

 KISTER OG URNER

Kistepynt_nær10.jpg

BLOMSTER

 GRAVSTEN 

 GODE RÅD