Stille Skov

VI MENER DET, NÅR VI SIGER 'BÆREDYGTIGT'  - DERFOR ER VI DANMARKS FØRSTE C02-NEUTRALE BEDEMAND

Vi er Danmarks første begravelsesforretning, der kan tilbyde en 100 % CO2-neutral bisættelse eller begravelse.

Se mere om vores grønne profil her. 

Trenskow-CO2-fri-emblem-200.png

BÆREDYGTIGE BEGRAVELSER OG BISÆTTELSER

VI KOMPENSERER FOR AL UDLEDNING AF CO2 

Stadig flere mennesker gør sig umage med at belaste miljøet mindst muligt i hverdagen. Vi har alle et ønske om at efterlade en bedre og grønnere planet til vores børn og børnebørn. For mit vedkommende er det derfor helt naturligt, at jeg som bedemand tager hånd om at sikre, at den sidste afsked bliver 100% CO2-neutral.

CO2-kompensationen er ikke noget, de pårørende skal tage stilling til – den skal bare være der. Derfor sker den automatisk, så enhver bisættelse og begravelse arrangeret af os er helt igennem kompenseret. Det betyder, at priserne er uændrede efter indførelsen af CO2-kompensationen af hele forløbet hos os. Det er et valg, jeg som bedemand har truffet og derfor er det også en omkostning, jeg bærer.

Gennem samarbejdet med Climaider støtter vi såkaldte Gold Standard-projekter, hvor metan ikke siver ud i atmosfæren som drivhusgas, men bliver brændt som energikilde, hvorved det erstatter brugen af kul og træ. Derudover støtter vi skovprojekter. Det er vigtigt at der sker noget på den lange bane. Men det er metan-projekterne, som fjerner CO2 nu og her.

Kom ind og kik på hjemmesiden eller besøg os i vores nye lokaler i Jens Bangs Gade 4.

Trenskow-Web-Climaider-certifikat.jpg